• +31 6 10367683
  • info@keukenrenovatie-expert.nl

Werkblad Multiplex HPL


Multiplex HPL (high pressure laminate)

Materiaal

Deze maatwerkbladen zijn opgebouwd uit watervast verlijmd multiplex en spaanplaat, voorzien van een HPL – laminaat. Een HPL werkblad heeft bijna onbegrensde mogelijkheden door zowel het zeer uitgebreide kleurenassortiment als de verschillende decors. De bladen zijn daarbij leverbaar met een bijpassende rugwand waardoor het perfect in te passen is bij iedere stijl.

Krasvastheid

De structuur van de kunststof deklaag is van belang bij het bepalen van de kras- en slijtvastheid van het werkblad. De gekozen structuren zijn ontwikkeld voor horizontale toepassing zoals bijvoorbeeld werkbladen en rugwanden. Bij normaal dagelijks gebruik zijn deze redelijk slijt- en krasbestendig. Echter bij snijden en hakken kunnen beschadigingen ontstaan.

Hittebestendigheid

Wij adviseren u geen pannen direct vanaf de kookplaat op het werkblad te plaatsen, gebruik altijd een onderzetter. Indien geen onderzetter wordt gebruikt, kan er schade aan uw blad ontstaan.

Onderhoudstips

HPL oppervlakken behoeven weinig onderhoud. Bij werkbladen volstaat het regelmatig reinigen met zachte schoonmaakmiddelen. Sterke vervuiling, bijvoorbeeld langere inwerking van thee, koffie en wijn, voorweken met een onverdund afwasmiddel.


Multiplex HPL Steen

Wordpress Photo Gallery

Multiplex HPL Hout

Wordpress Photo Gallery

Multiplex HPL Belmont & Fantasy

Wordpress Photo Gallery

 

 

Zo snel mogelijk een afspraak maken?