• +31 6 10367683
  • info@keukenrenovatie-expert.nl

Keukendeuren vervangen

Keukendeuren vervangen

Keukenrenovatie Expert biedt u een uitgebreid programma aan keukendeuren. Wilt u een strakke, moderne, een landelijke of een klassieke uitstraling in uw keuken? Het vervangen van uw keuken fronten zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling!

Keukenrenovatie Expert is gespecialiseerd in keuken renovatie van alle keukenmerken, waaronder Houtsma Keukens, Ebke, Jeha Keukens etc.

Onze Keukenrenovatie Expert komt bij u thuis om u te adviseren over alle mogelijkheden en de meegebrachte kleurenstalen en monsters te tonen. Uiteraard is de inmeetservice bij Keukenrenovatie Expert gratis!

Keukendeurtjes kunnen in vele modellen en kleuren en materialen geleverd worden:

  • Foliedeuren
  • Acryl fronten
  • Lakfronten zowel matlak- als hoogglans deuren
  • Massief houten en fineer keukendeuren

Er zijn talloze opties en kleuren waaruit u kunt kiezen om een front naar uw wens samen te stellen. De collectie fronten zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn altijd in lijn met de laatste trends.

Keukenrenovatie Expert geeft 5 jaar garantie op alle nieuw geleverde keukendeuren en 10 jaar garantie op de Grass scharnieren!

De lakfronten zijn naast de standaardkleuren ook leverbaar in RAL, NCS en Sikkens kleuren.

De toepassingen van meubeldeuren zijn legio. U kunt hierbij denken aan het vervangen van keukendeurtjes bij een keuken renovatie, renoveren van uw badkamer meubel, het vervangen van deuren van uw wandmeubel, TV kast, het maken van een schuifwand kast in slaapkamer of op zolder, inbouwkasten, inloopkasten etc. Kortom, wij leveren deuren op maat voor elke toepassing.

Ter inspiratie vindt u hieronder diverse voorbeelden van keukenfronten.


 

Wordpress Photo Gallery

Zo snel mogelijk een afspraak maken?