• +31 6 10367683
  • info@keukenrenovatie-expert.nl

Werkwijze

Keukenrenovatie Expert komt bij u aan huis om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van advies op maat. Deze werkwijze biedt u de kans om aan uw eigen keukentafel op uw gemak de mogelijkheden voor een keuken renovatie te bespreken.

Gratis keukenscan

Tijdens een geheel vrijblijvend thuisbezoek van onze Keukenrenovatie Expert zal er een keukenscan worden uitgevoerd op de kasten, deuren, lades, werkbladen en apparatuur van uw keuken.

Deskundig Advies

Aan uw eigen keukentafel krijgt u op basis van de staat van uw keuken en uw persoonlijke wensen een deskundig advies wat de renovatie mogelijkheden zijn en hoe Keukenrenovatie Expert u daarbij kan helpen.

De adviseur neemt voorbeeldfronten, kleurstalen en demomateriaal van werkbladen mee in zijn bus.

Ontwerp

Keukenrenovatie Expert is altijd intensief en persoonlijk betrokken bij het ontwerp van uw ideale keuken. Onze adviseur zit aan uw eigen keukentafel, informeert u over alle mogelijkheden en adviseert u over een praktische indeling of mooie oplossingen. Uw persoonlijke keukenstijl, wensen, ideeën en uiteraard uw budget vertaalt hij naar een uniek ontwerp, voor u op maat gemaakt. Indien gewenst kan de Keukenrenovatie Expert een 3D-tekening maken van uw droomkeuken.

Gratis inmeetservice

Onze adviseur komt bij u thuis om de maten van uw keukendeuren en/of werkblad op te meten. Uiteraard is onze inmeetservice geheel gratis. Wij nemen daarna ook de verantwoordelijkheid voor de juistheid van de maten!

Van keukenscan tot de uiteindelijke montage

Keukenrenovatie Expert zorgt dat het hele traject van het thuisbezoek tot de uiteindelijke montage vlot en probleemloos verloopt. U heeft slechts één aanspreekpunt en kan voor vragen altijd contact opnemen. Uiteraard staan wij na de montage ook voor u klaar mocht u nog vragen hebben. Onze Expert komt na enkele maanden op afspraak nog een keer langs om te kijken of alles naar wens is.

Zo snel mogelijk een afspraak maken?